IMATRANYTT

Mars 2006

Sophantering

Då vi fått in ej tillåtna sopor i våra soprum ex. färgburkar, kylskåp och andra vitvaror har styrelsen beslutat att stänga grovsoprummet kl. 20.00 (tidigare 22) from. 3/4. Observationer har gjorts att dessa sopor har lämnats in sent på kvällen, varför vi nu lättare vill kontrollera hanteringen. Vilket är nödvändigt då kostnaden för grovsopshanteringen annars ökar dramatiskt.

Årets stämma

Årets stämma kommer att hållas ons 26 april kl. 19.00 i Akalla by. Ordinarie kallelse kommer att sättas upp på anslagstavlorna i portarna senast 2 veckor före. Då vi bjuder på någon form av förtäring efter stämman, vill vi att ni anmäler ert deltagande till HSB- kontoret (Ingrid Nordahl) senast 24 april. De motioner vi fått in handlar om vvs- el (3st), portkoder, postfack, inglasning av balkonger och boendemiljö. Välkomna till årets stämma.

Gårdsombud

Under maj månad kommer styrelsen att sammankalla våra gårdsombud för att diskutera olika aktiviteter, planering och dylikt.

Låt oss hålla rent

Vi kan inte slänga cigarett- fimpar på vår mark. Det är farligt för barn, djur och natur. Vi kattägare kan väl försöka hjälpas åt att ta upp avföringen i sandlådor och gungplatser så att barnen kan leka där.

Styrelsen!