IMATRANYTT

Oktober 2006

Nya portar

Som vi meddelat i föregående informationsblad, kommer föreningen att installera nya portar med start på gård 1 Hfg 11-21 vecka 42. Samtidigt kommer kodlås att monteras och styrelsen kommer att meddela de boende om kodnumret omedelbart efter att installationen är klar på respektive gård.

ABAX som utför installationen kan erbjuda säkerhetsdörrar till lägenheterna till ett pris på 10.900 kr exklusive moms om minst 3 beställningar görs i föreningen. Ta kontakt med HSB-kontoret.

Föreningslokalen

Vår föreningslokal på Hfg 69 har renoverats med ny belysning, nya golvmattor samt nymålade väggar. I pentrydelen kommer viss uppsnyggning att ske. Ett trasigt skåp skall tas bort, och kommer en skadad bänkskiva att bytas. Vissa möbler kommer också att bytas.

Lokalen är nu öppen för uthyrning, med samma priser och regler som tidigare.

Barnkalas 100:-- Vuxna 200:--

OBS. uthyrning för festarrangemang gäller endast dagtid.

Lokalen kan också hyras till övernattning för gäster, dock högst 1 vecka. Priset är 200:-- för första natten och sedan 100:-- per natt.

Dispositionsavgift på 500:-- tas ut när nycklarna utlämnas, som återbetalas när nycklarna återlämnats och lokalen besiktigats.

Grovsopshanteringen

Nya tydliga skyltar kommer att sättas upp i miljöhuset som vi uppmanar alla att följa, vilket också gäller den sophanteringsinstruktionen som alla fått. Detta för att stoppa den ökande sophantreingskostnad som vi drabbats av.

Vi ber alla boende observera att det inte är tillåtet att lägga miljöfarligt avfallt som bildäck, bilbatterier, vitvaror (spisar, kyl o frys disk- och tvättmaskiner) i något av soputrymmena. Hur dessa varor skall hanteras finns att läsa i boken, som distribueras tillsammans med detta informationsblad.

Låda för småbatterier kommer att monteras i miljöhuset.

Trapphusen

Då vi observerat att brandfarligt avfall placeras i trapphusen, vill vi påpeka att detta är förbjudet enligt brandvårdsmyndigheten. Kasta tidningsbuntar, kartonger (hopvikta) samt avfall vid renovering direkt i våra kärl i miljöhuset.

Medlemsmöte

Styrelsen kommer att anordna ett medlemsmöte under hösten i vår nyrenoverade föreningslokal. Kallelse kommer att sättas upp på våra anslagstavlor i trapphusen.

Styrelsen Brf Imatra