IMATRANYTT

December 2012

Om Imatranytt

Vi beklagar att Imatranytt inte har utkommit som vanligt under året. Anledningen är att datorn havererade, när vi väl fick en ny så passade den inte ihop med den gamla skrivaren. Men det ordnade sig till sist och nu är vi igång igen.

Inför julen

Inför den stundande storhelgen påminner vi om att kontrollera batteriet i brandvarnaren och glöm inte släcka levande ljus innan Ni går hemifrån.

Vi vill tacka våra medlemmar för visat tålamod under den tid då Återvinningsstugan var stängd. Sedan den öppnats har vi haft många trevliga möten och samtal.

Beträffande Återvinningstugan

Återvinningsstugan kommer att vara öppen som vanligt under Jul och Nyår, vi har dessutom extraöppet den 27 december och den 3 januari 2013 mellan kl. 18 och 19.

Balkonger och uteplatser

Det har inkommit klagomål till styrelsen om att boende skakar mattor, sängkläder o.dyl. från balkongen/uteplatsen, detta är inte tillåtet.

At bo i bostadrätt

Att vara med i en bostadsrättsförening innebär att man har en del regler och bestämmelser att rätta sig efter, vilket inte alltid är så lätt att känna till. Du kan få mer information om detta på www.hsb.se/malmo. Klicka på Bokunskap.

Angående renovering och ombyggnad

Ska Du renovera eller göra andra förändringar i lägenheten så krävs det i vissa fall tillstånd från styrelsen vad gäller värme, vatten, el, ventilation och telekommunikationsöverföring. I dessa fall behöver Du ha tillstånd innan Du påbörjar arbetet. (Se renoveringsguide + blankett på vår hemsida www.hsbimatra.se)

Beträffande cycklar på gården

Inför den kommande vintersäsongen med snöröjning på våra gårdar, uppmanar vi Dig att ta in cykeln för vinterförvaring, antingen i cykelrummer på gården eller i källarförrådet. Vi Du inte var cykelrummet finns kontakta HSB-kontoret.

OBS! Märk gärna cykeln med namn och adress.

Container för kasserade granar

En container, för kasserade granarm kommer att ställas upp vid vändplan bakom Helsingforsgata 39 (vid Återvinningsstugan) mellan 11-14 januari 2013.

Till sist önskar vi i styrelsen Dig

God Jul och Gott Nytt år!