IMATRANYTT

Mars 2016

Valberedningen har ordet

Styrelsen arbetar mycket aktivt för att bevara och höja kvalitet och värde på våra 15 hus, 5 gårdar och 5 garage. Så höjs ju också värdet på våra bostadsrätter. I trapphusen finns ledamöternas namn anslagna.

Ingen av de tre nuvarande ordinarie ledamöterna har avsagt sig omval till nästa år. Två ordinarie kvarstår efter förra årets val. Vi har tre suppleanter varav en avsagt til omval (Gerhard Schmiedlau). Vi behöver just nu en suppleant, om årsstämman väljer att följa valberedningens förslag.

Är du själv villiga att ge tid och intresse för detta viktiga uppgrad? Du kan se det som att löpa staffetpinnen några år och bidra med vad du själv kan för detta vårt gemensamma ansvar. Tänk om du har specialkunskap till gagn för hela föreningen. Vet du någon annan bland oss, som kan vara intresserad och villig att ställa upp just nu eller anmäla instresse för kommande år?

Tag kontakt med valberedningens sammankallande: Siv Ström tel 08-751 00 44 eller via mejl siv.strom [at] bredband.net

Valberedningen: Sussan Brinck, Laura Salo och Siv Ström

Undvik Kaustiksoda i avlopp

Styrelsen vill uppmana samtliga medlemmar att inte använda kaustiksoda för att lösa proppar. Detta för att den fräter sönder våra stammar. En bättre metod är att beställa spolning via HSB.

Omhändertagen cykel

Vår fastighetsskötare Nikos har omhändertagit en cykel. Denna kan återfås mot beskrivning, kontakta Nikos på 070 751 11 12. Ring mellan 07.00 och 08.00

Garagerenovering

Garagerenoveringen går enligt plan. Garage 1 är nu renoverat och garage 2 har påbörjats. Tyvärr så har arbetet stött på hinder pga skador på betongen. Renoveringen kommer inta att försenas på grund av detta. Garage 3 förväntas påbörjas i Juni.

Återvinningsstugan

Vi kommer att behöva nya volontärer för att hålla återvinningsstugan öppen. Föreningen tackar de avgående volontärerna för en fin insats. Om du vill ställa upp som volontär så är du varmt välkommen att höra av dig till styrelsen!

Övernattningslokalen

Övernattningslokalen är nu ombyggd till styrelselokal och den gamla styrelselokalen är nu under ombyggad för att fungera som hotell. Tack vara detta så får föreningen ytterligare ca 100 000 kr i hyresintäkter på år.